De Voordelen


Heeft u, of vertegenwoordigd u een webshop, en levert u als bedrijf online aan andere bedrijven? Dan kunt u lid worden van het Online B2B Platform en daarmee het Online B2B Keurmerk ontvangen.

Een aantal voordelen van het lidmaatschap:

Zaken op orde

U laat aan uw potentiele kopers zien dat u een betrouwbare partner bent. U heeft uw zaken namelijk financieel op orde en ook in uw Algemene Voorwaarden zitten geen onaangename verrassingen.

Juiste B2B wetgeving

Er is geen sprake van onjuiste consumenten wetgeving, zoals een 14 dagen retourgarantie, die in de zakelijke markt niet van toepassing is. Leden hanteren de correcte business to business wetgeving.

Betrouwbare uitstraling

Bezoekers bepalen in minder dan 2 seconden of ze een website verder bekijken of wegklikken. Een eerste professionele indruk met een betrouwbaar keurmerk is daar een belangrijk onderdeel van.

Meer omzet

Uit vele onderzoeken blijkt dat potentiële kopers kiezen voor webwinkels en -sites met een betrouwbare uitstraling en een sterk keurmerk. Deze omzetten kunnen tot 32% hoger liggen. Potentiele klanten zullen eerder contact met u opnemen omdat u laat zien dat u betrouwbaar bent door het lidmaatschap van Online B2B.