IECA-Europe

Het Online-B2B platform is onderdeel van de International E-Commerce Association Europe (IECA-Europe). Deze stichting is opgericht om veilige en betrouwbare e-commerce in Europa te bevorderen. Om deze doelstellingen te realiseren geeft de stichting informatie en advies aan winkeliers, ondernemers, consumenten en wetgevers en vervult men een bindende functie.

B2B Platform 

Een van de pijlers is eenheid in de zakelijk binnen een platform voor de zakelijke markt (B2B). Een directe manier deze doelstellingen te verwezenlijken is ondermeer de uitgifte van een Online B2B keurmerk voor de zakelijke deelnemers. Door een effectieve en strenge controleprocedure door te voeren vanuit diverse uitgangspunten heeft het platform en het keurmerk een sterke positie.

In de realisatie van haar doelstellingen is naast het creëren van een platform van ondernemers samenwerking van essentieel belang voor IECA-Europe. In deze strategie laat de stichting zich regelmatig bijstaan door een aantal vaste adviseurs uit de markt.

Stichting IECA-Europe bestaat uit:

Daniel Smulders

Voorzitter

Michael Bartelet

Secretaris

AdviseursIgor Verhoeven

E-commerce executive
Symphony-XIB/Lectric


Menno Weij

ICT IP advocaat
SOLV Advocaten

Edward Goessens

CEO – ICT professional
The Computer Company

Bas van der Putten

Sales Manager
WideXS

 

Jasper van Roon

Managing Director
Freshweb.nl / ecBase software

Tim Bon

Sales Director
Stibo Systems

De International E-Commerce Association Europe is opricht te Hilversum door mr. S.V. Viveen. Notaris Horst Viveen & van de Graaff.

KVK nummer: 50889893

Correspondentieadres:
Stichting IECA-Europe
Lingenskamp 10
1251 JK Laren (NL)
info@ieca-europe.eu
telefoon: 035 – 7601991